googled2ee904a963e7641.html

Google Maps Streetview fotografeert bijna alle grote steden in Roemenië deze zomer

DocTransRo - beëdigde vertalingen - officieel vertaler documenten Roemeens-Nederlands en Nederlands-Roemeens - doctransro.nl

Google Maps Streetview fotografeert bijna alle grote steden in Roemenië deze zomer

Google vindt het tijd om de 360-graden foto’s in Google Streetview te vervangen, en stuurt deze zomer vijf nieuwe auto’s de weg op om een flink aantal Roemeense steden opnieuw vast te leggen. Sommige foto’s zijn alweer tien jaar geleden gemaakt.

De auto’s van Google Maps Streetview zijn zeer herkenbaar aan de logo’s en de cameramast op het dak. Ze worden toegerust met de nieuwste versie 360 graden-camera’s, die in staat zijn om met grote precisie beelden te maken van hoge kwaliteit.

Rugzak

Behalve de auto’s neemt Google ook stappen om gebieden te fotograferen die niet met de auto bezocht kunnen worden. In 31 Roemeense steden zullen medewerkers van het bedrijf met een rugzak en een 360 graden-camera boven hun hoofd straatbeelden vastleggen in gedeelten van de stad waar auto’s niet mogen of kunnen komen. Zoals parken en andere voetgangersgebieden.

Lijst steden

Dit is de complete lijst van steden en gebieden die in beeld worden gebracht, volgens een Engelstalig bericht: Bucharest and Ilfov county, Braşov and Prahova Valley, Constanţa and the Black Sea coast, Iaşi, Cluj-Napoca, Timişoara, Craiova, Constanţa, Galaţi, Braşov, Ploieşti, Brăila, Oradea, Bacău, Arad, Piteşti, Sibiu, Târgu-Mureş, Baia Mare, Buzău, Botoşani, Satu Mare, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Piatra Neamţ, Drobeta-Turnu Severin, Târgu Jiu, Tulcea, Târgovişte, Bistriţa, Reşiţa, Slatina, Focşani.

Bron