googled2ee904a963e7641.html

Nieuwe Netflix-serie met Catharina Zeta-Jones opgenomen in Roemenië

DocTransRo - beëdigde vertalingen - officieel vertaler documenten Roemeens-Nederlands en Nederlands-Roemeens - doctransro.nl

Nieuwe Netflix-serie met Catharina Zeta-Jones opgenomen in Roemenië

Filmopnamen met topactrice Catharina Zeta-Jones (51) vinden de komende tijd plaats in Roemenië. De actrice speelt de rol van Morticia Addams in een nieuwe Netflix-serie met de naam Wednesday.

Zeta-Jones: ‘Ik kijk er echt naar uit’

De nieuwe serie wordt geregisseerd door Tim Burton. Op de rode loper bij de Emmy Awards, waar haar man Michael Douglas (76) voor verschillende prijzen werd genomineerd, liet Zeta-Jones weten aan ET-Nieuws. “Ik sta op het punt om in Roemenië te gaan filmen. Ik ben zo enthousiast om samen te werken met de geweldige Tim Burton en de make-up- en kostuumontwerper met wie ik eerder heb gewerkt, en met Luis Guzmán, die Gomez speelt, met wie ik aan Traffic heb gewerkt. Het wordt echt een geweldige kameraadschap. Ik kijk er echt naar uit.”

Nevermore Academy

De serie gaat over Wednesday Addams’ tegenslagen als student aan Nevermore Academy, een zeer unieke kostschool diep in New England. De kijkers beleven haar pogingen om haar opkomende paranormale gaven onder de knie te krijgen. Voorts dient zij een monsterlijke moordpartij te voorkomen in een nabij stadje, en volgen de kijkers hoe zij het bovennatuurlijke mysterie wil oplossen waarin haar ouders 25 jaar geleden verwikkeld waren. Dit allemaal tegen de achtergrond van het schoolleven, met nieuwe en zeer verwarrende relaties.

Netflix

Naar verwachting is de serie Wednesday in de herfst van 2022 te zien op Netflix.

 

(foto: David Shankbone – Eigen werk, CC BY 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=19129866)