googled2ee904a963e7641.html

Offerte aanvragen

DocTransRo - beëdigde vertalingen - officieel vertaler documenten Roemeens-Nederlands en Nederlands-Roemeens - doctransro.nl

Contact

Gebruik onderstaand formulier om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor de vertaling van jouw document. Je ontvangt binnen drie uur antwoord.

Prijs

Voor vertalingen met Roemeens als bron- of doeltaal hanteert DocTransRo een prijs van 0,12 ct per woord. Voor beëdigd werk geldt altijd een fee van €30,=. Bestanden kunnen middels onderstaand formulier of per e-mail opgestuurd worden. Afhankelijk van het soort werk (beëdiging, specialisatie, bijzondere documentopmaak) wordt aan de hand van de opdracht een passende prijs opgesteld en medegedeeld.

Levertijd

Voor documenten tot 800 woorden heeft DocTransRo een standaard levertijd van maximaal drie dagen, weekend inclusief. Hier wordt geen extra toeslag voor berekend. Er kan altijd overlegd worden met betrekking tot de levertijd. De afspraken worden in de offerte vastgelegd.

Aanvaarding en betaling

De opdracht gaat pas in met uitdrukkelijk akkoord van de klant. Betalingen worden door particulieren vooraf per IDeal of PayPal voldaan; bedrijven, overheid en vertaalbureus worden gefactureerd (tenzij anders afgesproken).

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
=