googled2ee904a963e7641.html

Over DocTransRo

DocTransRo - beëdigde vertalingen - officieel vertaler documenten Roemeens-Nederlands en Nederlands-Roemeens - doctransro.nl

CleanText | DocTransRo is een samenwerking van Bart Vuijk, journalist met ruim dertig jaar ervaring in het vak, en Adela Vuijk-Umanschi – native Roemeense vertaler met uitgebreide taalervaring in Nederland zowel als in Roemenië. Samen vormen wij een sterk team van onafhankelijke denkers, met een oneindige nieuwsgierigheid en passie voor ons vakgebied, die terug te vinden zijn in de diversiteit aan publicaties, specialisaties en onderwerpen in ons portefeuille. 
Naast journalistieke producties, levert CleanText ook vertalingen vanuit het Roemeens, Engels en Hongaars, voortreffelijk aangepast aan de plaatselijke lezer en gebruiker (localisatie), doelstelling of doelgroep (transcreatie). 
We luisteren graag naar uw wensen en we helpen u verder.

DocTransRo is een snelvertaaldienst gericht op de Roemeense en Nederlandse taal, die zich ten doel stelt om mensen (bedrijven, overheid, burgers) te voorzien van kwalitatief hoogwaardige beëdigde vertalingen voor een eerlijke prijs, met een zo kort mogelijke doorlooptijd.